En record d’en Jordi

En record d’en Jordi

En Jordi ens ha deixat. Ha marxat silenciosament i tranquil·lament de la mateixa manera que va arribar a aquest poble un dia ja llunyà de l’any 1987. Metge de vocació, alcalde per voluntat popular durant 21 anys i, pel damunt de tot, un gran amor cap al seu poble, Riudarenes. Per molta gent encara era “el metge”, per d’altres “l’alcalde”, però per tothom era en “Jordi”. El seu pas entre nosaltres ha deixat una petjada tan profunda que marcarà per sempre les nostres vides i la història del nostre poble.

En Jordi era una persona assequible, sempre disposat a escoltar i ajudar tothom. La seva gran humanitat ja va quedar palesa en els seus anys com a metge nostre de capçalera i va perdurar durant tota la seva etapa d’alcalde. Sensible i compromès amb el sofriment de les persones desfavorides, sempre estava disposat a millorar les seves condicions de vida. Noble i just, no va perdre mai l’ocasió de condemnar qualsevol tipus d’injustícia.

Responsable i gran professional, tant en els anys com a metge i més tard com alcalde, les seves decisions sempre anaven encaminades a millorar el benestar de les persones i el del poble en què vivim. La seva empatia vers els altres feia d’en Jordi una persona entranyable.

Amant de la lectura, de l’art i de les tradicions populars. Gran conversador i amb una virtut especial per saber arribar al cor de les persones, en Jordi era una persona que vivia immersa en una constant activitat. Tenia una necessitat desbordant de fer coses i va canalitzar sempre aquesta energia en la seva tasca d’alcalde del nostre poble. Durant 24 anys ininterromputs la gent de Riudarenes va dipositar la confiança en la seva persona per dirigir el destí del nostre municipi. I en Jordi va saber correspondre amb actuacions i amb les moltes obres que tots tenim en la memòria. Va dedicar completament la seva vida d’aquests 24 anys a treballar per Riudarenes, a pensar en i per Riudarenes.

Per l’AIR en Jordi ha estat el seu creador i impulsor, el seu guia, la persona que no defallia mai i que sempre irradiava i transmetia optimisme en els moments difícils, la persona que sempre tenia un consell quan el necessitaves. Però en Jordi, per damunt de tot, ha estat un company i amic.

Ara en Jordi ens ha deixat. El seu record, no obstant, perdurarà per sempre en els nostres cors.

Descansa en pau, amic.