Ple Extraordinari del dia 31/10/2019

Dijous passat, dia 31/10/2019, es va celebrar un Ple extraordinari on el seu tercer punt era l’aprovació de diferents taxes municipals. Lamentem la poca assistència de públic, ja que es parlava de l’increment de determinats impostos que tots plegats paguem.

El nostre grup municipal, l’Agrupació Independent de Riudarenes-AIR, hi vàrem votar en contra per dos motius:

1er.- L’equip de govern no va justificar en cap moment que s’hagués fet un estudi econòmic que justifiqués aquests augments.

2on.- No entenem que es faci un increment de la recollida d’escombraries en un 8%, quan en el darrer ple on es varen aprovar les taxes municipals PDeCAT va dir que aquesta taxa s’havia d’abaixar.

Volem aprofitar aquesta informació per dir a tots els nostres veïns i veïnes que l’ideari de l’AIR està reflectit en els seus mitjans propis: Facebook, Instagram, Twitter i naturalment a la nostra pàgina web. Tots els comentaris que puguin aparèixer a les xarxes socials d’altres persones, no ens vinculen en absolut en la nostra línia de treball i no permetrem que altres grups municipals utilitzin comentaris que qualsevol ciutadà, es digui com es digui, pugui fer lliurament a títol personal. Voler vincular comentaris particulars, afortunats o no, amb el nostre grup municipal, no deixa de ser una manera de desorientar als nostres ciutadans i, en aquests cas, dels importants increments dels impostos que ha fet l’actual equip de govern.

Estem per treballar pel benestar de totes i tots els ciutadans de Riudarenes i per defensar els seus interessos, i així ho seguirem fent.

Agrupació Independent de Riudarenes-AIR