Renúncia

Renúncia

El nostre company, Joan Nicolau, ha presentat la seva renúncia com a regidor de l’AIR a l’Ajuntament de Riudarenes. Volem agrair-li tota la feina feta en el seu pas pel govern del nostre Ajuntament i desitjar-li tot el millor en aquesta nova etapa que vol començar. Podeu llegir a continuació les seves

Paraules de comiat

Durant aquests últims 7 anys he estat regidor de l’Ajuntament de Riudarenes i em sento molt orgullós d’haver treballat pel poble des del govern municipal. Orgullós i també satisfet si tenim en compte la feina que s’ha fet. La situació, tant econòmica com d’imatge, del nostre Ajuntament l’any 2011, era molt dolenta per dir-ho d’una forma suau. Ho hem dit moltes vegades, però crec que de la mateixa manera que ens plau recordar les coses bones també hem de recordar les dolentes, per així intentar evitar que tornin a succeir. La història d’un poble la fem les persones que hi vivim i aquesta quedarà en la memòria per sempre. Durant aquests últims 8 anys s’han hagut de fer molts sacrificis i aplaçar moltes actuacions que ens hauria agradat portar a terme. En el nostre treball del dia a dia sempre ens hem mogut sota els criteris del què era el millor pel poble. L’any 2011 vàrem tenir clar que les accions urgents i prioritàries eren tornar a restablir les malmeses finances municipals, pagar i recuperar la confiança dels nostres proveïdors i reduir l’estat d’endeutament. I a aquesta tasca és on vàrem destinar tots els esforços sense, no obstant això, deixar d’atendre les necessitats bàsiques del municipi i tots aquells imprevistos (que n’hi varen haver) que anaven sortint. Segurament no s’han fet les coses al gust de tothom, però en el nostre interès sempre ha prevalgut la necessitat o la urgència de fer una o altra actuació. Els desitjos de les persones són molt diversos i sempre hi ha algú que no se sent prou representat o, fins i tot, perjudicat. Demano, per tant, disculpes a totes aquelles persones a les quals no he sabut, o no he pogut, complaure les seves expectatives.

Ha estat un veritable plaer i una experiència encoratjadora poder treballar per aquest poble, un poble que m’estimo des que hi vaig néixer, ja fa 72 anys. A la meva edat ja sóc plenament conscient del paper que em toca jugar, i aquest és deixar pas a noves generacions de persones que tinguin en el seu ideari i en el seu tarannà la il·lusió, l’entrega, la honestedat i la capacitat de treball cap a un projecte de futur envers Riudarenes.

Estic agraït a totes les persones de Riudarenes que m’han permès estar en un equip de govern que ha sabut en tot moment què era el millor pel poble, i així ho hem demostrat. La meva consideració i agraïment a totes i a tots els qui han dipositat la seva confiança en l’AIR mitjançant el seu vot, molts durant 24 anys ininterrompudament. També a totes aquelles persones que, tot i haver-nos votat sempre, en aquestes darreres eleccions no ho han fet. Tot el meu reconeixement cap a elles, ja que sense el seu suport durant tants anys, l’AIR no hauria pogut desenvolupar aquesta feina de progrés i de regeneració econòmica aquests darrers 8 anys. I també a totes aquelles persones que no ens han votat mai i han acceptat democràticament els resultats electorals. El seu comportament tolerant, respectuós i cívic ha contribuït a fer que el nostre treball s’hagi pogut desenvolupar amb tranquil·litat i eficàcia.

El meu agraïment a tots els professionals de l’Ajuntament pel seu suport a la meva tasca de regidor, sobretot en Pere i l’Aida per les seves ensenyances, assessorament i control de totes les actuacions. Sense ells la nostra capacitat de regidors tindria moltes mancances. A tots els membres de la brigada municipal, especialment en Marc, amb el qual he treballat molt a gust.

I als meus companys de l’AIR, agrair-los tot el recolzament, la confiança i la paciència que en el decurs del meu pas en el govern municipal, com a regidor, han mostrat cap a la meva persona de manera incondicional. També per la seva comprensió a l’hora de prendre aquesta decisió. Vull que tothom sàpiga que són gent altament qualificada i entregada a un projecte engrescador per Riudarenes i que no tinc cap dubte que aquest poble sabrà reconèixer-ho.

Moltes gràcies a tothom.

Joan Nicolau Julià