Aquest no és el camí

Tothom és lliure d’anar a fer declaracions on cregui convenient, d’escriure o divulgar tot allò que li mani la seva consciència. És de persones intel·ligents mesurar les paraules que surten de la seva boca, i més quan aquestes queden escrites i a l’abast de tothom. Poca o nul·la confiança tindran aquells que han de fer servir la mentida premeditada per intentar convèncer a la gent o per desacreditar i fer mal intencionadament els seus adversaris polítics. I diem mentida premeditada perquè les declaracions que va fer l’actual alcalde de Riudarenes al Diari El Punt, el dia 21 de juliol passat, estan farcides d’afirmacions que no són veritat i, el que és més greu, ell ho sap. Aquesta persona, que ostenta el càrrec públic més important del nostre poble i que ha d’administrar els nostres diners, només de començar, està fent allò més condemnable en política: enganyar als ciutadans i ciutadanes del seu poble.

L’Agrupació Independent de Riudarenes, mai entrarà en aquest joc de les mentides en el que algunes persones s’hi senten tan a gust. Això no vol dir, però, que ens hàgim d’empassar tot el que diguin de nosaltres determinats subjectes que l’única finalitat que persegueixen és la de fer mal. Sortirem al pas, sempre que calgui, de qualsevol intent de manipular les actuacions de l’AIR durant tots els anys del seu govern al nostre Ajuntament. I defensarem pel damunt de tot l’honorabilitat, la honestedat i el treball de la gent del nostre Partit. Als nostres acusadors els hi volem dir que mesurin el seu llenguatge i no utilitzin reiteradament el lamentable espectacle de la mentida. Seria bo que, enlloc d’això, entonessin un “mea culpa” i recordessin amb humilitat l’estat en que varen deixar les finances municipals després de tres anys (maig-2008 a maig-2011) del seu pas vergonyós pel govern del nostre municipi. Intentar buscar giragonses a través de la mentida amb la finalitat de tapar uns fets llastimosos que ja romandran per sempre en la història de Riudarenes és, per dir-ho suaument, menyspreable i maquiavèl·lic.

Agrupació Independent de Riudarenes