On és la dignitat?

Però… què és això? En quina mena de pertorbació ideològica estem immersos? On són els ideals i els discursos plens de convicció independentista? On queden les proclames de rebuig cap a una repressió desmesurada d’aquells que ens volen sotmesos? En definitiva, on és la dignitat? Partits independentistes, o si més no diuen que ho són, pactant amb aquells que ja els hi està bé que hi hagin presos/preses polítics i exiliats (que són dels seus!). Pactant amb aquells que varen donar suport un 155 per Catalunya i que ho tornarien a fer. Amb aquells que quan ens varen venir a apallissar l’1 d’octubre s’ho varen mirar sense immutar-se ni denunciar-ho.

JxCat pacten amb el PSC a la Diputació de Barcelona i faran presidenta una socialista. Més a prop nostre, JxCat i PSC pacten formar govern al Consell Comarcal de la Selva, això sí, amb el suport d’IdSelva (SomRiudarenes en forma part), uns altres que es proclamen independentistes o ves a saber què.

Senyors de JxCat, IdSelva, SomRiudarenes, on s’han deixat la dignitat? Com gosen trair les esperances de més de 2 milions de persones? No els hi explicaran el seu comportament, ja que saben que no l’entendrien. Facin el favor de ser coherents i honestos en els seus pronunciaments o sinó apartin-se, si us plau.

Joan Nicolau