Sant Ponç a Riudarenes

Sant Ponç a Riudarenes

Avui a la Biblioteca municipal s’ha presentat el llibre “Sant Ponç a Riudarenes” com a preàmbul de la Festa de Sant Ponç a celebrar els propers dies 11 i 12 de maig. El llibre és una descripció molt detallada i documentada d’aquesta Festa tan arrelada al nostre poble, acompanyat de moltes fotografies (antigues i més actuals) que ens mostren diferents aspectes de la Festa i dels seus protagonistes.

Els seus autors, en Rafel Mitjans i la Teresa Soler, són prou coneguts en el nostre poble, ja que fa més de 30 anys que són els flabiolaires encarregats de fer-nos ballar. Gràcies a tots dos per aquest treball tan acurat i emotiu d’una part de la història del nostre poble.

Per l’equip de govern de l’AIR és una satisfacció poder oferir als nostres vilatans i vilatanes aquesta obra que sens dubte serà del grat de tothom.

L’Agrupació Independent de Riudarenes, com sempre, al costat de la Cultura i de les nostres tradicions.