Presentació de la candidata de l’AIR a les properes eleccions municipals

Presentació de la candidata de l’AIR a les properes eleccions municipals

Ahir, com estava previst, es va fer la presentació de la nostra candidata a alcaldessa de Riudarenes per les properes eleccions municipals. Va obrir l’acte el nostre alcalde, en Jordi Gironès, que va voler acomiadar-se de tota la gent del nostre poble fent un repàs del que han estat aquests darrers 24 anys en que, any rere any, ell i els diferents governs de l’AIR han tingut la confiança de les persones de Riudarenes per governar el nostre municipi. Va agrair a tothom aquest suport i va mostrar la seva creença en aquesta nova etapa de l’AIR i en les persones que s’hi han incorporat, en la seguretat que tornarien a tenir la confiança de la gent de Riudarenes.

L’Ester Sarret, la nostra candidata, s’ha presentat com una persona competent i amb capacitat de lideratge, emprenedora, compromesa, responsable i preparada per gestionar l’Ajuntament gràcies als més de 2 anys que porta al costat d’en Jordi Gironès, treballant colze amb colze, preparant-se per assumir l’enorme responsabilitat que comporta el càrrec d’alcaldessa.

Ha dit que té molt clar el que hem de fer si l’AIR guanya les eleccions, però també tenim molt clar el que podem fer. Ha posat èmfasi en que el primer objectiu, i seguint els ideals de l’AIR, són les persones i cap a elles dedicarem tots els nostres esforços, especialment a les més vulnerables.

“Crec fermament en el gran treball que fan les persones des de les associacions que desinteressadament enriqueixen Riudarenes”. Ha parlat que des de que va arribar a Riudarenes, ja fa molts anys, ha participat del poble i pel poble, donant suport i treballant per a diferents entitats. “Ara més que mai em tindran al seu costat i seguiran sentint l’escalf i els suport que l’AIR sempre els hi ha brindat” –ha remarcat.

Ha definit les persones que conformaran la candidatura de l’AIR com a responsables i transparents, d’unes actituds i aptituds fantàstiques: “Som un equip que venim amb molta energia per potenciar i iniciar nous projectes, però sempre sense donar falses esperances ni dir mitges veritats”.

En acabar l’acte el assistents varen poder canviar impressions amb la candidata i amb els membres de l’equip de govern de l’AIR tot degustant un pica-pica cortesia de l’Agrupació Independent de Riudarenes.