Inauguració Biblioteca Municipal

Inauguració Biblioteca Municipal

Dissabte passat, dia 16 de febrer, es va fer la inauguració de la biblioteca municipal de Riudarenes. Va obrir l’acte la directora de la biblioteca, la Marta Masó i el nostre alcalde, en Jordi Gironès, va ressaltar la importància de tenir un espai com aquest a Riudarenes on hi conviuran la cultura, el lleure, les noves tecnologies i en definitiva, la cohesió social. Va destacar també l’ajut desinteressat de la Diputació de Girona i la donació especial de l’empresa Batallé, sense els quals aquesta obra no seria una realitat. A ambdues entitats els hi va expressar l’agraïment de tot el poble. Al llarg de tot el matí nombroses persones, de totes les edats, varen acostar-s’hi per descobrir i interessar-se de les diverses ofertes del nou espai.

L’acte va estar molt ben amenitzat pel duet Gruppetto, dos músics que viuen al poble. En acabar, els assistents varen poder gaudir d’un pica-pica i d’un obsequi.

El nostre grup, l’AIR, ens sentim orgullosos d’haver pogut realitzar aquesta obra i poder oferir-la a tot el poble de Riudarenes. Esperem i desitgem que sigui del grat de totes les vilatanes i vilatans.